Dagens sötnos !

Dagens sötnos - ar är den så kallade microgrisen!
bilden är tagen ifrån google.


Idag...

...invigs Kolmårdens nya linbana som går över safariparken. Härligt att de tänker på djurens hälsa och därmed minskar avgaserna!

Uppehåll? Nej då!

Jag kom precis på att under hela mars, skrev varken jag (Maja) eller Lilly här. Inte för att vi har några läsare än, men ändå. Det känns som att bloggen bara försvann ur mitt huvud under den månaden.

Well, det ska det i varje fall bli ändring på!
Som en ny och fräsch start har jag och Lilly tillsammans knåpat ihop en ny design, både ny header och bakgrund. Dessutom har jag bytt storlek på texten (meningslös detalj, hihi) och lagt in en påsk-hälsning. Det är en bra början.

Ha en trevlig valborg!
Kram, Maja ♥

Glad påsk!

Copyright by Embloco, 2011

Snart så...

...kommer en försenad påskhälsning. Håll ut! ♥

Rida rida ranka, shettisen heter Mulle

Hmm, nåja, nu blev det väl ändå lite fel här? Äsch!

Hejsan förresten, Maja bakom skärmen för tillfället. Igår åkte jag ut till stallet med min morfar och min lillasyster, för att hjälpa till med fodringen av min mosters hästar. De har tre Connemaror, två halvblod och en Shetlandsponny. Shetlandsponnyn (som alltså heter Mulle) är så liten att han kan gå under deras stängsel från hagen mot stallhuset (det finns dock ett ännu större stängsel som han inte kan gå varken under eller över) så han skrittade fram till oss och började trycka i sig från höbalen. Jag och min syster hämtade min låda i förrådet i stallet och började rykta honom, både manen, pälsen och svansen. Därefter testade vi att sätta oss på honom, och det gick alldeles utmärkt trots att det var flera år sedan någon red på honom, så idag ska vi skritta på honom.

Vanligtvis brukar jag rida en av Connemarorna (Menuette), men eftersom vi bara skulle utfodra dem så blev det inte av igår.

Hej så länge och ha en glad påsk!

Sleep tight!

Hemskt länge sedan något skrevs här... fy skam! Det ska bli ändring på.

Just nu: en god natt-hälsning från hela gänget. God natt och sov gott!


RSS 2.0