Mys i huset!

Hejsan hoppsan! Här ser ni då coolingarna Malva och Lilly, aa, och deras inlägg förstås *fniss*! Vi har haft en helt grymt chill vecka den här veckan, hihi. Eftersom andra matte Selma har varit sjuk hela veckan och Elsa varit på en massa av långpromenader, har vi fått se huset lite. *fniss* Mest vardagsrummet då, vi utforskade soffan och myste med våra mattar.
På söndag ska vår bur städas igen, det kan behövas eftersom vi smutsar ju ner lite grann, med små pluttar och annat. Men vi får nytt vadd och spån, och vatten och mat byts ju ändå ut varje dag.
Puss och kram, ost och banan!

BIANCA

Hellåhellå. (:
nu är det bara 5 dagar kvar tills jag kommer hem!
och min lillmatte saknar mej så mycket så att hon dör!
PUSS <3

Elsa Pigg

Här får ni ta del av en riktigt snygg bild på Elsas rygg, som föreställer ingen mindre än... Musse Pigg! ♥
Kram, Maja ♥

Dvärghamstrar - sjukdom och art

Hej! Visst är det skönt med fredagar? Jag hoppas att ni alla får en riktigt skön helg, vila ut ordentligt innan jobb och skola börjar igen. :)
Jag tänkte tipsa om en länk där du kan finna information om dvärghamstrars sjukdomar. Det är bara att klicka HÄR så hittar du till sidan.

Dessutom vill jag säga vad de fyra dvärghamsterarterna heter: Campbells, Roborovskis, Kinesisk och Rysk vintervit (som även är känd som "Sibirisk dvärghamster" i de flesta djuraffärer).

RSS 2.0